Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

Kviečiame dalyvauti konkursuose į VATESI Teisės ir personalo skyriaus vedėjo ir skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas

Valstybinė atominės energetikos saugos inspekcija (VATESI) ieško Administravimo departamento Teisės ir personalo skyriaus vedėjo (karjeros valstybės tarnautojas), taip pat vyriausiojo specialisto (karjeros valstybės tarnautojas).

Administravimo departamento Teisės ir personalo skyriaus vedėjo pareigybė

Specializacija – įstaigos viešojo ir vidaus administravimo veiklos atitikties teisės aktams vertinimas, personalo politikos formavimas ir įgyvendinimas, branduolinės energetikos saugos reglamentavimas ir priežiūra. Pareiginės algos koeficientas 8.30–11.7, atsižvelgiant į kandidato turimas kompetencijas.

Dokumentai priimami iki 2021 m. spalio 26 d. per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą adresu www.testavimas.vtd.lt. Konkursą vykdo Valstybės tarnybos departamentas.

Administravimo departamento Teisės ir personalo skyriaus vyriausiojo specialisto pareigybė

Specializacija – įstaigos viešojo ir vidaus administravimo veiklos atitikties teisės aktams vertinimas, branduolinės energetikos saugos reglamentavimas ir priežiūra. Pareiginės algos koeficientas 7.1–9.45, atsižvelgiant į kandidato turimas kompetencijas.

Dokumentai priimami iki 2021 m. spalio 27 d. per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą adresu www.testavimas.vtd.lt. Konkursą vykdo Valstybės tarnybos departamentas.


Pareigybės aprašymus ir daugiau informacijos apie konkursą bei reikiamas kompetencijas rasite VATESI interneto svetainės srityje Konkursai į valstybės tarnautojų pareigas.