Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

Specializuotus branduolinės saugos mokymus organizuos Lietuvos energetikos institutas kartu su Italijos Pizos universitetu

2009-01-13 įvyko pirmasis susitikimas pagal ES finansuojamą projektą „VATESI ir jos mokslinių techninės paramos organizacijų žinių gilinimas seminarų ir stažuočių metu“. Susitikime dalyvavo VATESI, LR Finansų ministerijos, Centrinės projektų valdymo agentūros, Lietuvos energetikos instituto ir Pizos universiteto atstovai. Pirmojo susitikimo metu buvo aptarti VATESI, kaip paramos gavėjo, lūkesčiai, derinami seminarų ir mokymų grafikai, projekto dokumentų ir ataskaitų pateikimo tvarka, planuojami darbai bei tikėtini projekto rezultatai.

Projektas vykdomas pagal 2008 m. gruodžio 15 d. pasirašytą sutartį tarp Centrinės projektų valdymo agentūros (CPVA), ES paramos gavėjo VATESI ir Lietuvos energetikos instituto.

Pagal projektą, kurio biudžetas siekia 1,5 mln. litų, bus organizuojami specializuoti mokymai, stažuotės ir darbiniai susitikimai, kuriuose dalyvaus branduolinės saugos specialistai iš VATESI bei mokslinių techninės paramos organizacijų (MTPO).

Daugiau informacijos rasite čia.