Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

TATENA: situacija Fukušima Dai-iči atominėje elektrinėje (atnaujinta 13.45 val.)

TATENA informuoja, kad planuojama atnaujinti išorinį elektros tiekimą į Fukušima Dai-iči atominę elektrinę. Pirmąjį, antrąjį ir trečiąjį Fukušima Daiiči elektrinės blokus bandoma aušinti jūros vandeniu, trečiojo bloko baseinas aušinamas naudojant penkias policijos vandens patrankas. Pagal paskutinę informaciją penktajame ir šeštajame reaktoriuose vandens lygis yra po truputį atstatomas, naudojant avarinį dyzelinį generatorių.

 

Kovo 18 d. TATENA vadovas Jukija Amano atvyko į Japoniją trumpam vizitui. Vizito tikslas – pačiam įvertinti žemės drebėjimo bei cunamio padarytus nuostolius bei aptarti, kaip TATENA galėtų geriausiai padėti Japonijai. TATENA vadovas pabrėžė, kad jis stengsis, kad geriausi TATENA ekspertai galėtų padėti gamtinių kataklizmų nuniokotai šaliai. Grįžus į Vieną, bus sušaukta TATENOS Valdytojų taryba, kuri aptars situaciją Japonijoje.

 

Kovo 15 d. Japonija paprašė atvykti į Japoniją TATENA ekspertus, kurie dirba su aplinkos monitoringo bei jonizuojančios spinduliuotės poveikio žmogaus sveikatai klausimais.

 

Nuotrauka iš www.daylife.com