Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

Ignalinos AE Eksploatavimo nutraukimo tarnybos veiklos patikrinimas

Kovo 31 d. Valstybinės atominės energetikos saugos inspekcijos specialistai atliko Ignalinos AE Eksploatavimo nutraukimo tarnybos vykdomų projektų planavimo inspekciją.

Jos metu buvo patikrinta, kaip šis ir kiti Ignalinos AE padaliniai, keičiasi ir valdo informaciją apie 1-ojo bloko sistemų izoliavimą ir modifikavimą pagal 1-ojo bloko galutinio sustabdymo ir kuro iškrovimo fazės (U1DP0) projektą.

Taip pat buvo patikrinta, kaip vykdomos elektrinėje patvirtintos projektų valdymo procedūros, kaip Ignalinos AE Eksploatavimo nutraukimo tarnyba jų laikosi, įgyvendindama projektus, numatytus Galutiniame eksploatavimo nutraukimo plane.

Tuo pačiu domėtasi, kaip yra rengiami vidaus ir išorės auditai ir jų planai veikloms susijusioms su elektrinės eksploatavimo nutraukimu, kaip įgyvendinamos vidaus auditorių pateiktos rekomendacijos.

Atliktos inspekcijos rezultatus šiuo metu analizuoja sudaryta komisija, informacija apie galimus neatitikimus bus pateikta Ignalinos AE vadovybei ne vėliau kaip po mėnesio, VATESI specialiosios inspekcijos akte.