Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

VATESI patikrino, kaip Ignalinos AE užtikrina tiekėjų veiklos priežiūrą

2016 m. gegužės 5–6 d. VATESI specialistai atliko reguliarųjį VĮ Ignalinos AE (toliau – Ignalinos AE) veiklos, susijusios su išorinio audito veiklomis rangovinėje organizacijoje UAB „Fima“ (toliau – tiekėjas), tiekiančioje saugai svarbius produktus, patikrinimą, kurio metu tikrino Ignalinos AE vykdomos saugai svarbaus produkto tiekėjų priežiūros atitiktį VATESI reikalavimams, susijusiems su tiekėjų parinkimu ir kontrole.

Patikrinimo metu VATESI specialistai stebėjo Ignalinos AE auditorių vykdytą tiekėjo kokybės sistemos auditą. Ignalinos AE auditoriai apklausė tiekėjo darbuotojus, stebėjo ir vertino darbo aplinką ir nagrinėjo atitinkamus dokumentus ir įrašus.

Audituotas tiekėjas šiuo metu yra Ignalinos AE rangovas, vykdantis fizinės saugos sistemų projektavimo ir diegimo darbus Trumpaamžių labai mažo aktyvumo atliekų atliekyne.

Patikrinimo metu pažeidimų ar neatitikčių nenustatyta. Ignalinos AE vykdo Branduolinės saugos reikalavimų BSR-1.4.1-2016 „Vadybos sistema“ nuostatas, susijusias su aukščiau nurodyto tiekėjo veiklos priežiūra ir tinkamai užtikrina tiekiamų saugai svarbių produktų kokybę.