Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

Renginiai birželio 9-13 dienomis

Birželio 9-10 dienomis VATESI vyko susitikimas bendrosioms projekto pastaboms aptarti dėl bitumuotų atliekų saugyklos pavertimo kapinynu, kuriame dalyvavo Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vedėjo pavaduotojas Darius Lukauskas.

Darius Lukauskas, (8 5) 266 1593

 

Birželio 10 dieną vyko seminaras "Bureau Veritas darbo praktika su Suomijos STUK atliekant naujos atominės elektrinės projektavimo ir statybos darbų priežiūrą".

Vilmantas Lašiūnas, (8 5) 266 1571

 

Birželio 11 - 12 d. Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vedėjas Vidas Paulikas,  Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vedėjo pavaduotojas Darius Lukauskas bei Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vyriausioji inspektorė Kristina Tumosienė išvyko  į Visaginą, Ignalinos atominę elektrinę,  atlikti dvi specialiąsias paskelbtas planines inspekcijas ,,Ignalinos AE radiologinio charakterizavimo patikrinimas“ ir ,,Ignalinos AE 1-ojo bloko konfigūracijos patikrinimas pagal 1-ojo bloko galutinio sustabdymo ir kuro iškrovimo fazės (U1DP0) projektą”.

Vidas Paulikas, (8 5) 266 1590

 

Birželio 11 - 12 d. Licencijavimo skyriaus vedėjo pavaduotojas Vilmantas Lašiūnas, Licencijavimo skyriaus vyriausiasis inspektorius Žybartas Patašius, Licencijavimo skyriaus vyresnioji specialistė Vida Jakimavičienė bei Saugos įvertinimo skyriaus vyriausioji inspektorė Eva Krištapovičiūtė išvyko į Visaginą, Ignalinos atominę elektrinę,  patikrinti, kaip IAE užtikrinamas 1-ojo ir 2-ojo blokų konstrukcijų, įskaitant panaudoto branduolinio kuro išlaikymo baseinus, ir sistemų struktūrinis vientisumas.

Vilmantas Lašiūnas, (8 5) 266 1571

 

Birželio 13 d. Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vedėjo pavaduotojas Darius Lukauskas bei Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vyriausioji inspektorė Kristina Tumosienė  vyks į Visaginą, Ignalinos atominę elektrinę, kartu su Aplinkos apsaugos agentūros ir kitų institucijų specialistais aptarti Ignalinos AE nebekontroliuojamųjų lygių kontrolės įgyvendinimą.

Darius Lukauskas, (8 5) 266 1593