Pradžia Parašyti el. laišką Svetainės struktūra
Paieška:

Lietuvos energetikų Garbės ženklu apdovanotas VATESI viršininko pavaduotojas radiacinei saugai Vidas Paulikas

Balandžio 16 d. VATESI viršininko pavaduotojui radiacinei saugai Vidui Paulikui buvo įteiktas Pasaulio energetikos tarybos Lietuvos komiteto Lietuvos energetikų Garbės ženklas. Apdovanojimas įteiktas už ženklų indėlį į Lietuvos energetikos raidą, pasiektus aukštus veiklos rezultatus formuojant ir įgyvendinant Nacionalinės energetikos strategijos ir kitų programinių dokumentų nuostatas.

V. Paulikas branduolinės energetikos srityje dirba nuo 1998 m. Per 16 veiklos metų VATESI V. Paulikas ėjo vyriausiojo inspektoriaus, Eksploatavimo nutraukimo ir radiacinės apsaugos skyriaus vedėjo, Radiacinės apsaugos departamento direktoriaus pareigas, nuo 2012 m. dirba VATESI viršininko pavaduotoju radiacinei saugai. V. Paulikas yra Tarptautinės atominės energijos agentūros (TATENA) Radioaktyviųjų atliekų tvarkymo saugos standartų komiteto narys.

Pasaulio energetikos tarybos Lietuvos komitetas Lietuvos energetikų Garbės ženklu siekia pagerbti ir pagarsinti Lietuvos ir pasaulio visuomenei šalies energetikos sektoriaus darbuotojus, išsiskiriančius savo iniciatyva, kūrybiškumu, sugebėjimu efektyviai dirbti individualiai ir komandoje, sąžiningumu ir pasišventimu savo profesijai, nusipelnius pripažinimo ir pagarbos.